Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha programozó szeretnék...

Ha programozó szeretnék lenni, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tehát egyetem vagy fősuli?

A fizetést mondhatjuk "jónak"? Vagy nettóba kb, mennyi lehet átlagosan szerintetek?

Informatikából,matekból, és angolból nagyon jó vagyok, azért is érdekel ez a szak :)

Köszönöm a válaszokat.

2011. ápr. 4. 18:21
 1/5 anonim válasza:
100%

bme mérnök info -ra menj szerintem

fizetés attól függ, milyen munkahelyet találsz

2011. ápr. 4. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ha találsz állást akkor jól tudsz vele keresni
2011. ápr. 4. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyetemen is ilyen jó leszel, akkor nettó 200 kezdőfizetés teljesen reális, és szerintem is BME.
2011. ápr. 4. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
ELTE vagy BME, és a BSc-t végezd el, menj el dolgozni, és mellette simán elvégzed az MSc-t (például ha gyakornoki munkád van akkor még könnyebben). A fizetés meg attól függ, hova mész, és mit tudsz. De szerintem 150 nettó alatt nem éri meg html-t se kódolni...
2011. ápr. 4. 19:36
 5/5 anonim válasza:
Programozó-matematikus ELTE vagy Óbudai Egyetem Neumann Kar mérnök-informatikus. Ha esetleg mégsem infó, de valami közeli terület, akkor BME Villanykar. Minden respectem az ide járó hallgatóinak!
2011. ápr. 6. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!