Hogyan tudok SWF (Shockwave Flash Object) file-okat készíteni? Milyen progi kell hozzá?
Válaszoló, ezt most komolyan gondoltad?
Az swf bináris fájl.
Egy AS állományt esetleg létre tud vele hozni, de swf-t nem.
A swf egy lefordított állomány.
Majd animációkat, fog összedobni egy szövegszerkesztővel, igaz?
Kérdező, én az Adobe Flash-t vagy Macromedia Flash-t tudnám javasolni.
A swf-t nem fogod tudni utólag szerkeszteni (lefordított állomány), csak ha előtte visszafejted.
Erre vannak szoftvereket, de ahogy tapasztaltam, nem mindig működnek tökéletesen.
Ha már ennyire járatos vagy az swf fájlok szerkesztésében, akkor megtennéd, hogy ezt átszerkeszted nekem! Az a legnagyobb problémám vele, hogy az fla már régen nincs meg, és szeretném az animációban lévő macit barna színűre megváltoztatni. Még swf visszafejtő programokkal sem tudtam normálisan visszaalakítani a flash-t.
Ha még mindig meg lenne az fla állományom, akkor pár kattintással át tudnám színezni a flash alkalmazásommal.
Előre is köszi.
Bocsi, a link lemaradt:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Most jön a mentegetőzése. Amúgy az Adobe Flash programmal tudsz csinálni, de nem olyan egyszerű. Itt egy link [link]
Ha tudsz angolul, ez segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!