Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudok SWF (Shockwave...

Jason Becker kérdése:

Hogyan tudok SWF (Shockwave Flash Object) file-okat készíteni? Milyen progi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy milyen program (platform) szükséges hozzá, mit javasoltok, amivel még szerkeszteni is tudom a már meglévő (internetről leszedett) file-okat.
2011. ápr. 1. 04:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Notepad tökéletesen alkalmas minden felsorolt célra: létre tud hozni swf fájlokat és azokat tudja szerkeszteni is.
2011. ápr. 1. 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Válaszoló, ezt most komolyan gondoltad?

Az swf bináris fájl.

Egy AS állományt esetleg létre tud vele hozni, de swf-t nem.

A swf egy lefordított állomány.

Majd animációkat, fog összedobni egy szövegszerkesztővel, igaz?

Kérdező, én az Adobe Flash-t vagy Macromedia Flash-t tudnám javasolni.

A swf-t nem fogod tudni utólag szerkeszteni (lefordított állomány), csak ha előtte visszafejted.

Erre vannak szoftvereket, de ahogy tapasztaltam, nem mindig működnek tökéletesen.

2011. ápr. 1. 09:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Komolyan gondoltam, igen. Miért, te nem vagy képes swf fájlokat létrehozni és szerkeszteni notepaddal?
2011. ápr. 1. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha már ennyire járatos vagy az swf fájlok szerkesztésében, akkor megtennéd, hogy ezt átszerkeszted nekem! Az a legnagyobb problémám vele, hogy az fla már régen nincs meg, és szeretném az animációban lévő macit barna színűre megváltoztatni. Még swf visszafejtő programokkal sem tudtam normálisan visszaalakítani a flash-t.

Ha még mindig meg lenne az fla állományom, akkor pár kattintással át tudnám színezni a flash alkalmazásommal.

Előre is köszi.

2011. ápr. 1. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Bocsi, a link lemaradt:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 1. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Állj, mondtam én egy szóval is, hogy ÉRTELMESEN szerkeszteni?
2011. ápr. 1. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Most jön a mentegetőzése. Amúgy az Adobe Flash programmal tudsz csinálni, de nem olyan egyszerű. Itt egy link [link]

Ha tudsz angolul, ez segíteni fog.

2011. ápr. 1. 14:59
 8/8 anonim válasza:
inkább előszőr swf to fla converter programok, és lehet a Adobe flash professional és találni a szerkesztés és ennyi, én többször csináltam
2012. dec. 29. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!