Hogyan csináljak ilyen html szöveget?
Sziasztok!
Holnap a blogomra kiszeretnék tenni 04.01. alkalmából egy üzenetet, hogy megszűnt az oldal. Valahogy így fog szólni:
Az oldal megszünt. További információkért kattints ide!
Ezzel csak az a probéléma, hogy én nem kóddal írtam a blogot, hanem egy blogszerkesztő honlapon, így csak cikkbe/boxba tudok saját html kódot írni. Légyszíves adjatok meg egy kódot (linkkel, ha lehet, azt még át tudom szerkeszteni), amivel egyántalán a szöveget elő tudom hozni az egész oldalon úgy, hogy az eredetiből nem látszódjon semmi. Ezen kívűl ilyenkor hova írjam a kódot?
Nem tudom, hogy van megcsinálva az oldal, de ez esetleg működhet (egyáltalán nem biztos):
<div style="position: absolute; zorder: 0; width: 1024px; height: 800px; left: -200px; top: -200px;">Az oldal megszűnt...</div>
Semmi garancia nincs rá, hogy ez ki tud lépni a cikk keretei közül, illetve szinte biztosan változtatni kell a méreten/elhelyezésen. Most jobb nem jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!