Hogy hasznalok double vagy extended -et a VAR-ban? PASCAL?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A mai nagy kerdesem a pascallal kapcsolatos megpedig hogy tudom engedelyezni azt hogy a deklaralasnal a double vagy az extended et hasznaljam longint vagy real helyett hisz a versenyre nekem nem eleg a real vagy a longint :(.A problema oka : 8087 ( {$N-} )es ez foggalmam sincs hogy mi ? Ezt kene valahova beirjam ? HELP !2011. márc. 17. 18:50
1/4 anonim válasza:
Fordítási direktíva, azt kell beírni, hogy {$N+} ez turbo pascal egyébként?
2/4 A kérdező kommentje:
Ja ez egy turbo.
2011. márc. 18. 14:32
3/4 anonim válasza:
Használj inkább FPC-t. Kényelmesebb.
4/4 anonim válasza:
Kapcsold be a koprocesszor-emulálást (nézz utána hol és hogyan. Asszem E direktíva. Ha versenyre mész nézd át a direktívákat is, pl. R - range check fontos lehet!). Ja, és ha verseny: dolgozz turbo pascalban, fordíts free pascallal. TP-ben ugyanis van normális hibajelzés meg debugger. Még anno amikor én is pascalt használtam az FPC-ben nem volt értelmes hibajelzés (csak azt mondta mi a baj, azt nem hogy hol) és debugger sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!