Honnan tudnám letölteni a windows 7 programot ingyen?
Figyelt kérdés
nagyon régóta szeretnék a gépemre csak nem találom meg a megfelelő letöltést!2011. febr. 9. 14:25
1/11 anonim válasza:
torrenten megtalálod egy csomó helyen, de ezeket törni kell loaderrel.
2/11 anonim válasza:
Torrentről bármikor le lehet szedni, én nekem egy nagyon jó verzió van 9 az 1-ben, Nincs belenyúlva, Nem kell aktiválni mind a mai napig, magától aktiválódik, Lehet frissíteni nekem még az a frissítés is levan töltve amit amúgy nem szabadna mert 90 nap után nem indítja el a windows-t ha tört, de nekem már majd nem egy éve fent van és semmi.
3/11 A kérdező kommentje:
megtudnátok írni hogy tudnám törni az oldalt,hogy gond nélkül le tudjam tölteni?
vagy esetleg nem tudtok mást ahol nem kell törni?
2011. febr. 9. 15:00
4/11 anonim válasza:
nem az oldalt kell törni, hanem a windowst hogy ne legyen időkorlátos -.-"
Szerintem felejtsd el, mert több kárt fogsz csinálnia gépedbe mint hasznot.
5/11 A kérdező kommentje:
kössz! szerinted hülye vagyok?
2011. febr. 9. 19:48
6/11 anonim válasza:
Ilyet én nem mondtam, de egy iylen 15:00 comment után nem feltételezem hogy informatikai zseni vagy...
7/11 anonim válasza:
Pláne, mivel a programozás rovatba raktad...
8/11 A kérdező kommentje:
hmmmm csak vicc volt amúgy igen informatikai zseni vagyok! 1. lettem az informatika versenyen =) csak közlöm ...
2011. febr. 14. 13:36
9/11 A kérdező kommentje:
most nem mindeggy melyik rovatba van? nem az számít.,......
2011. febr. 14. 13:38
10/11 anonim válasza:
és miről szolt az informatikai verseny? paintbe kellett rajzolni? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!