A Sony Ericson Xperia8-as android típusú mobiltelefonra lehet Übersocial programot tölteni ingyen? Ha igen, honnan tölthetem rá? Foursquare-t is tölthetek rá ingyen? És ha igen honnan?
Ha már android tulajdonos vagy tisztában kéne lenni 1-2 dologgal (ezt amúgy már vásárlás előtt le kellett volna tisztázni). Az egyik ilyen az android alkalmazásboltja a Market. Mindent megtalálsz rajta. Amit meg nem az vagy nem létezik, vagy nem engedélyezték vagy nem kompatibilis a telefonoddal. De ezek a közösségi alkalmazások mind kompatibilisek lesznek vel.
És akkor előzzük meg a hülye a kérdéseket:
Igen, a használata ingyenes de mivel a neten vannak ezek a dolog elég logikus, hogy internetet fog használni a telefon. Ez meg nincs ingyen. Ha nincs net előfizetésed akkor ez jó sokba fog kerülni, ha van akkor a havidíjon kívül nem fogsz már pluszba fizetni semmilyen netes használatért, ha meg wifit használsz akkor abszolút nem fizetsz a netért semmit.
Ja és még annyit, hogy a használatához szükséged lesz egy google fiókra.
Miért is beszéltem volna el a lényeg mellett?
"Market. Mindent megtalálsz rajta" szerintem elég egyértelmű, hogy akkor a foursquare-t is megtalálod meg az übersocial-t is. És mit ad Isteni, mind a kettő ingyenes is.
Az értelmi képességeidet meg nem vontam kétségbe (bár ezek után lehet megfontolom). A Market használatára vonatkozó kitérést azért tettem, mert a többség megkérdezi. Így legalább már nem kellett megkérdezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!