Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 2-es matekkal meg lehet...

2-es matekkal meg lehet tanulni programozni jól?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 17:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
52%
mivel a programozás a matematikán alapul... ha nagyon ráfekszel a matekra, nem esélytelen, de nehéz lesz... :S
2010. dec. 26. 17:37
 2/24 anonim válasza:
38%
Einstein anno megbukott és mégis mi lett belőle...:)
2010. dec. 26. 17:38
 3/24 anonim ***** válasza:
66%
Én nem vettem észre hogy a programozás a matekon alapulna. Például most én is kettes vagyok sajnos matekból, programozsból meg ötös, mert kb semmi köze a matekhoz...
2010. dec. 26. 17:44
 4/24 anonim ***** válasza:
Einstein nem bukott meg semmiből, ez csak legenda...
2010. dec. 26. 17:57
 5/24 A kérdező kommentje:

einsetin tényleg nem buktott meg csak megváltozattaák akkor a jegyeket és ézért sokan hitték hogy megbukott

tehát akkor van esélyem hoyg megtanuljak programozni

köszönöm a válaszokat

2010. dec. 26. 18:03
 6/24 anonim ***** válasza:
Persze, számít a matek a programozáshoz a logika miatt de ha érted a programozást akkor nincs probléma. Meg most ezek a hülye tételek amik matekba vannak meg ezeknek a hülyeségeknek nem sok közük van a programozáshoz.
2010. dec. 26. 18:56
 7/24 anonim ***** válasza:
Ha egyetemen akarnál programozást tanulni, akkor nagyon megszenvednéd az analízist. Ha csak magánban, akkor az adatszerkezeteket és az algoritmusokat kell tanulmányoznod, mert azok nélkül tényleg nem mész sokra.
2010. dec. 26. 19:05
 8/24 anonim ***** válasza:

Muhaha, azt mondja ötös programozásból és semmi köze hozzá. Hát fiam, ha te valaha programozó leszel, hamar rájössz, hogy a mateknak igenis sok köze van hozzá, nagyon-nagyon sok. Eleve milyen ember kettes matekból? Ahhoz nagyon-nagyon retardtáltnak kell lenni...

Kérdezőnek: nem, jól nem lehet. De nem kell JÓL tudni ahhoz, hogy boldogulj, sajnos.

2010. dec. 26. 19:59
 9/24 A kérdező kommentje:
szar nekem
2010. dec. 26. 21:09
 10/24 A kérdező kommentje:
igazad van elég retardált vagyok
2010. dec. 26. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!