Milyen könyvet ajánlanál JavaScript-hez? (részletek a kérdésben)
Figyelt kérdés
Egy megfelelő és jó JavaScript könyvet keresek ami kapható Magyarországon. Nem vagyok kezdő programozó. Idáig készítettem 2 honlapot (php, mysql), de szeretném a következő honlapjaimat interraktivabbá tenni, ezért mindenképpen szeretnék mélyebben JavaScriptet tanulni. A forráskódot olvasással felfogom (még ha nem is programoztam JavaScriptben ezelőtt), tisztában vagyok az objektum-orientált programozás elveivel. Tehát valami olyan könyvet szeretnék ami nem arra tér ki, hogy mik azok a ciklusok, változók meg elágazások stb, hanem ami a leírtak alapján passzolna az ismereteimhez mert a sok PDF-től már kitörik a szemem. Köszi előre!2010. dec. 15. 20:48
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez megfelelne-e neked, de jó könyv:
Tanuljuk meg a Javascript használatát 24 óra alatt
2/2 A kérdező kommentje:
sokat hallottam már róla, de szerintem az az alapoktól kezdi
2010. dec. 23. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!