Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha a fényképésznél készült...

Ha a fényképésznél készült képeket beszkennelem és úgy újra előhívatom, jó minőségű lesz az a kép?

Figyelt kérdés

Mármint a legnagyobb felbontásban szkennelném be a képet, fotósorozat, az igazság egy kép 460 Ft, nekem drága még pluszban a rokonságnak is adni belőle.

A legminőségibb gépppel szkennelném be.

2010. dec. 9. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát a legminőségibb szkennerrel se lesz olyan mint az eredeti kép.Ugyanis a szkennelés nem mechanikus a szoftver sokat ronthat. Én pld vettem egy mikroszkópot és a felvételkészítő szoftverje egy szemét a Windows beépítettje sokkal különb pedig amikor azt írták még ez a mikroszkóp nem is létezett.
2010. dec. 9. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van szkennered, akkor miért nem próbálod ki? Ha nincs, akkor vidd el oda ahol az a "legminőségibb gép" van és próbáld ki ott! Aztán az elkészült képről már eldöntheted, hogy érdemes-e sokszorosítani!
2010. dec. 9. 15:41
 3/4 anonim válasza:
Persze hogy jó minőségű,de például az olyan mint az újranyomtatás az első pár kép egész jó de minél többször fénymásolod le annyiszor rosszabb lesz a kép.
2010. dec. 27. 11:13
 4/4 anonim válasza:
Az a gond, hogy a fénykép tükröződik, és a szkenner müködési elve miatt ez rontja a képminőséget.
2011. jan. 16. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!