C# listában hogyan kell jelölnöm hogy ha nem tudom hogy hány adatot fogok bevinni, és ezáltal majd a for ciklusban sem tudom hogy hány adaton kell végigléptetnem. Hogyan tudom ezt jelölni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 20:29
1/4 anonim válasza:
C-hez értek, szóval abban magyarázok, de gondolom hasonló
Ha el is kell mentened az adatokat, akkor csinálsz egy láncolt listát, ha csak dolgoznod kell velük, akkor csinálsz változót, amiben dolgozol vele és kész.
Leállítónak meg kitalálsz valami értéket, ami tipikusan a nulla :)
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor szokás (egyéb nyelvekben is) for helyett while, do-while és hasonló ciklusokat használni. Esetleg végtelen ciklust, amiből akkor breakelsz ki, amikor akarsz.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
a while ciklussal jó volt
2010. dec. 8. 20:51
4/4 anonim válasza:
Neked bizony a 'lista.Count'-ra van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!