Valaki segítene? Fontos
Figyelt kérdés
Bocs a Caps miatt, de fontos: előbb bekapcsoltam a gépem, de még mielőtt betöltene ezt írja ki:
UXGND is compressed
Press Ctrl+Alt+Del to restart
megnyomom, ujraindul, és mindig ez van... mi lehet a gond, este még rendesen ment.
2010. nov. 16. 17:55
1/6 A kérdező kommentje:
Megvan, tegnap este csináltam a C-n egy tömörítést... de nem tudta befejezni.... hogy oldhatom meg ???
2010. nov. 16. 17:57
2/6 anonim válasza:
Indítsd el csökkentettbe vagy az "utolsó helyes konfiguráció" módban, hátha.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ír ki semmit, a utolso dolog ami megjelenik, az amikor mondjuk, ha megnyomom a Ctrl+F-t kiad valami DOS-os "izé"!
2010. nov. 16. 18:50
4/6 GipszI válasza:
mielőtt a windows logót meglátnád, nyomogasd az F8-at, és akkor bejön a menü...
5/6 anonim válasza:
Ha jól értem az se jelenik meg nála.
6/6 anonim válasza:
Múltkor én is elakadtam még a Windows betöltése előtt. Bementem egy számítástechnikai boltba és szívesen segítettek, elmagyarázták tök ingyen. Ajánlottak egy CD-t amivel bootolnom kellett ki is írták nekem 60 Ft -ért azóta működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!