Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Microsoft office excelben írt...

Microsoft office excelben írt táblázat nem teljesen kompatibilis a Gmailes Google Sheets táblázatkezelővel?

Figyelt kérdés

Office excelben a munkámhoz csináltam egy táblázatot amiben volt egy makrógomb bizonyos cellák törlésére programozva.

Ezt a táblázatot beimportáltam a Google Sheet (gmail táblázatkezelőjébe) ahol ez a makrógomb eltünt. Arra már rájöttem, hogy itt is van makrózásra lehetőség csak a parancskezelőjét (Apps Script) nem ismerem. Abba szeretnék segítséget kérni hogy egy ilyen cella törlő makróparancssort tudna valaki írni, hogy csak a cellatartományt kelljen módosítanom ha van ilyen parancssor.

Előre is nagyon köszönöm!

tegnap 20:37
 1/1 anonim ***** válasza:
ChatGPT megcsinálja neked. Magyarázd el mit akarsz, és illeszd be a meglévő VBA scriptedet, átírja neked, ami működni fog Apps Script-ben.
tegnap 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!