Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Semmi sem segít kikapcsolni a...

Semmi sem segít kikapcsolni a windows defendert (msmpeng.exe) mit tehetnék?:/

Figyelt kérdés

Mindent próbáltam amit lehetett, de nincs jogosultágom felette úgy hogy admin vagyok.... rendkívül bosszant hogy a program ami az enyém nem engedelmeskedik annak ellenére, hogy 2gb ramot szív le feleslegesen...

Cmd-be, powershell bugyrait is megjártam de semmi sem segít. Mi tudna segíteni?

febr. 19. 22:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
#10 Ha van igazi vírusirtó a gépen, akkor miért hülyeség kikapcsolni a Defendert?
tegnapelőtt 14:00
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Ha van vírusírtó, akkor a Defender leáll magától.
tegnapelőtt 14:18
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Megjegyzem, ha #12-es válasza hasznos volt, akkor a #8-as válaszom miért nem? Ott az utolsó válasz.. khmm..
tegnapelőtt 15:26
 14/22 A kérdező kommentje:

9#. Ha nem tudod valószínűleg segíteni sem tudsz. Leírtam a problémám. Nem lehet jogosultság terén felülkerekedni rajta. A windows defender egy modulja.

10. Ennek semmi köze a megvédéshez. A windows defender kikapcsolható,nem tud semmitől sem megvédeni, viszont kikapcsolva feljön egy "eltünthetetlen reklám", ez a legjobb kifejezés az msmpeng.exe fájl nevére ami szívja a ramot a gépemből ami a windows defenderre vezethető vissza.

tegnapelőtt 17:39
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm 8# Megnézem, ezekből 3-mat nem próbáltam, hátha..
tegnapelőtt 17:43
 16/22 A kérdező kommentje:
13# A 12-es válasza nem igazán hasznos a kérdés szempontjából. Nekem nem kell semmilyen vírusírtó:/ , offline használom ezt a számítógépet, a 8-as válasza egyedüliként hasznos volt mindenki kommentje között, de még nem is én pontoztam le a kommenteket.
tegnapelőtt 17:48
 17/22 anonim ***** válasza:
45%
#12 Ez nem igaz. Számos alkalommal telepítettem már vindózt magamnak és másoknak is, a vírusirtó telepítése után mindig nekem kellett kikapcsolnom a Defendert.
tegnapelőtt 18:50
 18/22 Hintalow ***** válasza:

Registry mókolásokkal ki lehet lőni IDEIGLENESEN. De időről időre úgy is vissza fog kapcsolni.

Ez max úgy küszöbölhető ki, ha egyáltalán nem csatlakozik a gép netre, teljesen offline van használva.

Amúgy tényleg, mi a gond vele? Teljesen jó és megbízható védelmi vonal. Persze igen, foglal memóriát mint minden más, de amúgy mire kell folyamatosan pont az a memória mennyiség?

Ez a kedvencem, amikor ott van a gépekben 32-64 GB memória, és kétségbeesetten próbálják a userek letiltani a jövő keddet is, hogy garantáltan ne foglalja semmi, full üresben álljon az egész, mert különben elkopik v. szakszervezetet alakít és fizetésemelést kér vagy mittudomén :D

tegnap 14:54
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Csak annyi a baj vele, hogy vírusirtónak nem nevezhető. Mindent átenged, legfeljebb a torrentet nem. Tehát feleslegesen foglalja a memóriát.
tegnap 15:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Ki kell törölni magát az *.exe fájlt pl ezzel a kis programmal

[link]

tegnap 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!