Hogyan tudnám a Windows Defendert véglegesen kikapcsolni ? Windows 10 Enterprise x64
Ma raktam újra a gépemet és a 1909-ig hagytam neki frissíteni az OP rendszert. Majd letiltottam.
Alapjáraton már végig bugáztam azokat a lehetőségeket amiket a net feldobott: "gpedit.msc" stb de, hiába tiltom vagy engedélyezem hogy ne menjen ugyan úgy aktív marad.
Esetleg valami durvább drasztikusabb megoldása nincs még talonba valakinek...hátha.
Elméletileg, ha feltelepítesz egy másik vírusírtót akkor a defender automatikusan kikapcsol.
Ezen kívül a WinAero Tweaker nevű programmal ideiglenesen ki lehet kapcsolni.
utolsó kommentelő
Mert mondjuk nem kell ?!
#5: Aha, aztán megy a sírás-rívás, hogy "feltörték a Facebookomat", "lenyúlták a pénzemet", vagy csak "tele lett felugró ablakokkal a böngészőm". A Windows Defender az egyik legjobb védelem a piacon, ezt még a Norton, Eset, Kaspersky cégek is elismerik.
A Windows Update-ek létfontosságúak lennének, a sajtóban rendszeresen körbefutó "tönkreteszi a gépeket az új Windows frissítés" dumák többsége pedig egyszerű rémhír. Az egyik legjobb barátom történetesen a Microsoft Magyarországnál dolgozik, elmondása szerint a legutóbbi ilyen pániknál összesen 3, azaz három ügyfél jelentkezett az ügyfélszolgálaton, hogy eltűntek a dokumentumai, és mindhárom esetben fél órán belül visszaállították nekik a hiányzó adatokat. Mégis úgy csinál mindenki, mintha a Windows Update után ezrével robbannának fel a PC-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!