Honnan tudok letölteni Python 3-as verziót x86-os Linuxhoz?
Figyelt kérdés
Embedded Linux, csomagkezelő nincs, amúgy is immutable a root.tegnap 14:16
2/5 A kérdező kommentje:
De nekem bináris kell, nem forrás.
tegnap 17:55
3/5 anonim válasza:
Mikre kerestél rá, hogy nem találtál semmit se Google-ben? Hmm? Én igen, bár kérdés, hogy neked jó-e...
4/5 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy feladat és környezethez kell megfelelő nyelvet választani, és nem egyfajta kalapáccsal kell beverni minden szöget amit látsz.
Ha nem tudod megugorni, akkor válasz más nyelvet. Ha meg nem akarsz, így jártál. Ha szívni szeretsz, hajrá. :)
Én Embedded rendszereken biztos nem Python-t venném elő. Sőt, szerver alkalmazáshoz se. Inkább BigData témakörnél venném elő a Python-t, mert a többi sebességben bünteti a kobrát.
Pl.: [link]
5/5 anonim válasza:
Nagyon sehonnan (már ahonnan merném). Forgass másik gépen 32 bites static python3-at, és az futni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!