Digitális kultúra tanárnak tanulok (tisztességesen megszeretnék tanulni mindent, erre keresem a tökéletes gépet) Milyen gépet ajánlotok programozásra? Napi min. 8 óra üzemidő lesz.
Ha tanárnak tanulsz, szerintem felesleges a Mac. Nem nagyon találkoztam olyan iskolával, ahol nem Windows-t használnának (sajnos), és elég nehéz úgy oktatni, hogy teljesen más az operációs rendszer.
Teljesen jól lehet Windows-on is programozni, a rengeteg IDE már azt is megoldja, hogy ne parancssorból kelljen fordítanod/futtatnod.
Nem a gépen fog múlni. Amúgy nekem is Zenbookom van, és újonnan kibírt 8 órát munkára (épp egyik ügyfélnél villanyt szereltek, kipróbáltam - egy hardware-hez fejlesztettem a PC oldali kezelőprogramot, ők meg a hardware-t magát). Amikor már nagyon leromlott (2018-as gép, 7. generációs i7), vettem bele új akkut, kicseréltem, most megint jó.
Szóval ha ez ennyire kritikus neked, akkor sem kell gépcsere.
Javaslom, hogy párhuzamosan foglalkozz a helyesírással is!
“megszeretnék tanulni ”
Helyett:
meg szeretnék tanulni.
Igekötős igék helyesírása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!