Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mondhatom magamról hogy benne...

Mondhatom magamról hogy benne vagyok a Hacker kultúrában?

Figyelt kérdés
Jó programozó vagyok és kisebb szinten Hackelni is tudok, de mindent nem tudok, mondhatom magamról hogy benne vagyok a hacker kultúrában? Miért(nem)?

2016. nov. 4. 15:07
 1/9 anonim válasza:

Tudni egy szakmát meg benne lenni egy szakmában nem ugyanaz.

Megtanulsz patkót kovácsolni, akkor patkolókovács vagy. De csak akkor leszel benne a patkolókovács-szakmában, ha emellett lesznek szakmai kapcsolataid, lesz saját klientúrád, és naprakészen képben vagy, hogy mik történnek aktuálisan a szakmán belül. A szakmai kapcsolatkora helyezném a hangsúlyt, nem csak te tudd magadról, hogy patkolókovács vagy, hanem mások is tudják rólad.

2016. nov. 4. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha egy hackerről mindenki tudja hogy hacker, akkor valamit rosszul csinál, nem teljesen helyénvaló a példa.
2016. nov. 4. 15:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. nov. 4. 20:28
 4/9 anonim válasza:

# 2

De hidd el, szakmán belül tudják. Olyannyira tudják, hogy a legprofibbakat a különböző titkosszolgálatok foglalkoztatják. Nehogy azt hidd, hogy a hackerkedés az valami diákcsíny, hogy becsöngetünk egy ajtón, és gyorsan elfutunk, mielőtt lebuknánk. :)

2016. nov. 4. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
A legprofibbakat nem kapják el, ettől ők a legprofibbak. És nem, nem veri nagy dobra senki - aki igen, az jó eséllyel egy atw szintű szolgáltatót tört fel mondjuk, komolytalan. A diákcsínyes példára nem tudok mit mondani, nem világos hogy egyáltalán hogy merült fel.
2016. nov. 4. 21:17
 6/9 tabaki ***** válasza:
Nem lehet, hogy #2 a crackerekről beszél? Esetleg Kérdező is? Mindenesetre, aki áhítatos nagybetűvel írja a „hackelni” szót, az valószínűleg messze van még attól, hogy benne legyen. De az látszik, hogy nagyon szeretné.
2016. nov. 4. 21:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy crackerre gondolt, de én white hat hackelésre értettem
2016. nov. 5. 08:45
 8/9 anonim válasza:
white hack... hát oda is olyan jónak kell lenni mint a sima hackeléshez mivel mind a 2 ugyan az csak a white-nál fizetnek érte hogy csináld és hogy megszüntesd azt a rést amit találtál.
2016. nov. 5. 14:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltak számomra!
2016. nov. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!