Milyen programozási szinten van, aki játékokhoz trainert tud készíteni?
Egy tízes skálán?
Mi az a minimum, amit tudnia kell?
Iskolában megkapná az elégségest.
(50%-nál kezdődik a 2-es)
2
Kevin Mitnicknek nem a programozási tudása volt nagy, ő social engineerelt...
Kérdező, írj kicsit bővebben, hogy mi a tech stack, amit használtál ehhez
"Kevin Mitnicknek nem a programozási tudása volt nagy"
Hát de! Az is nagy volt.
Igi trainer
F1 infinite health
F2 infinite ammo
F3 no reload
Ehhez nem kell Kevin.
7
Rákerestem, de nem szívesen kattolok rá a linkekre. Mert ez ugyebár nem trainer, hanem cheat (csak nyilván trainernek hírdetik). Játéktól függően ez lehet elég egyszerű, de lehet bonyolult is, attól függően, hogy a játékban mekkora védelem van ilyesmire. Konkrétan van olyan szoftver, amivel tetszőleges játékot lehet analizálni, és gyengén védettek esetében "feltörni". Abélkül, hogy tudnál programozni
12 évesen 0 programozás tudással csináltam ilyeneket.
Simán kivadásztam még akkor cheat engine-el a memória címeket és egy különálló programmal csináltam ilyet.
Flash játékokhoz cheatet VB-ben csináltam, de ilyen drag and drop módszerrel. Ott minimális programozás tudás kellett.
Komolyabb játékokhoz, főleg, ha komolyabban is vannak védve a memóriában az adatok, azért komolyabb tudás kell. Viszont elég jó videót láttam C++-ban is erre youtubeon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!