A VS Code mindig újraépíti az egész projektet akkor is ha nem módosítok a forráskódón semmit, mi a megoldás?
Van az egyszerű hello world program és ha elindítom azt a ctrl+f5 el akkor újrafordítsa majd ezután futtassa a terminálba.
Én nem akarom,hogy újrafordítsa ha nem változtatok semmin.
C# nyelv ,Linux ,C# dev kit
Este majd lessz időm kipróbálni azt,hogy törlöm a c# dev kit ot és használom helyette az omnishartpot.
Remélem az omnisharp nem fogja újra fordítani a projektet ha nem változtatok a kódon.
Ha jól látom, a dev kit nem tartalmaz fordítót, csak segédeszközöket. A fordító egy külön függőség, az SDK része. Az SDK-nak nem kéne újrafordítani mindent, kivéve ha te kéred meg rá, vagy még nincs elmentve a fordított állomány. Szóval én gyanakodnék egy konfiguráció hibára. Van jogosultsága írni a mappát az SDK-nak? Nincs valahol beállítva hogy force-olja mindig a rebuild-et?
Az omisharp egyébként ugyanúgy csak extension, így azzal is ugyanezt kéne látnod.
Nem akar jó lenni ezzel az omnisharpal sem de megtaláltam a megoldást.
A Godot emgone őt fogom használni C# vel és kapok egy komplett fejlesztői eszközt mindennel van itt gui,hálózatok,grafika minden.
Vagy csak írhatok konzolos appokat is.
Ez lessz az ide Linux alá ami egy game engine de tud működni nem játékfejlesztésre szán üzemmódban is, nagyon jó ezzel már minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!