Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Használja valaki a Vaadint?

Használja valaki a Vaadint?

Figyelt kérdés
Akár itthon, akár külföldön?

#vaadin
aug. 25. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem láttam egy cégnél se vaadint-t ahol jártam eddig, pedig volt 3éves periódusom, amikor rendszeresen jártam a cégeket (bankok, biztosítók, telekommunikációk, állami, ...), fejlesztőként se találkoztam vele élesben.

Kubernetes, Docker, OpenShift a legelterjedtebb (nagyobb) céges környezetekben.

Üdvözlet,

Volt tanácsadó, most fejlesztő

aug. 26. 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:
1-es te nem vagy se tanácsadó, se fejlesztő, mivel teljesen fogalmatlan vagy. Azt se tudod, mit hordasz össze. A Vaadin teljesen más természetű dolog, mint a Kubernetes, Docker és OpenShift – igaz, ez a három is teljesen más egymáshoz viszonyítva. :D Értelmetlen hablatyolás, amit írsz.
aug. 30. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:

#2 Értem! Ezek szerint, ha már megadtad magadnak a jogot személyeskedhetsz velem, akkor ezek szerint feljogosítasz arra, hogy én is személyeskedjek veled.

1) Nem ismersz, így meredek az első pár mondatod. :)

2) Te meg csak a kötözködéshez értesz; vagy csak ebben leled örömöd, mert ezek szerint másból nem igazán. Érvelni vagy értéket teremteni a kérdező számára, zéró a megnyilvánulásod. Tehát, meg is van a kontextus, hogy milyen értelmiségi szinten mozogsz.

További szép estét vagy reggelt, amikor ezt olvasod.

aug. 30. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!