Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Léteznek magyar indie játékfej...

Léteznek magyar indie játékfejlesztők?

Figyelt kérdés
16f vok egy éve kezdtem el érdeklődni a szakma iránt most az első játékomon dolgozom de sehol nem találok ilyen aktív magyar communityt úgyhogy ha valakinek lenne kedve egy közös önfejlesztéshez esetleg egy közös projekthez írjon.

#programozás #grafika #videójáték fejlesztés
aug. 22. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Persze, pl gamedev hungary discord szerveren sokan vannak. Illetve régen volt még a jatekfejlesztes.hu, de már nagyon rég le lett lőve(meg őszintén, pár projektet leszámítva nem is készült el soha semmi).
aug. 22. 22:08
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 tudsz küldeni meghívót nem találom sehol
aug. 22. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is magyar indie játékfejlesztő vagyok, benne is vagyok 1-2 magyar csoportban, de nem annyira szoktam nézni őket. A sajátommal haladok, meg amit a haverommal csinálunk csapatban közösen, de ennyi.

Régen innen is találtam hobbi csapatot amúgy, de egy idő után elhaltak a szálak. Én programozó vagyok, azt nehezebb találni, szóval talán az egyik "legnehezebb" része pipa. Sokan vannak akik modelleket, 2D artokat csinálnak, álmodoznak játékról, de sajnos alap mechanikák után elbuknak, mert a youtube videókból nem tudnak tovább haladni, a programozáshoz meg nem annyira értenek.

aug. 23. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:

#2 ezen a linken bárki csatlakozhat

[link]

aug. 23. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!