Hol érdemes dolgozni programozóként és melyik városban?
Hát.. Most erre a kérdésre, a harang görbe mindkét végéről fogsz kapni mindent is. :D Nem volt, valami konkrét a kérdésed.
Ha Magyarországon maradunk, akkor nyilván Budapest, de van nem is egy ismerősöm aki külföldre dolgozik itthonról.
De cég-cég között is van különbség. Az tévhit, hogy a kkv-k nem tudják megadni azt, mint a nagy vállalatok. Engem pl. a 200 fős kkv olyan ajánlatot tett elém, amit egyik multi se tett volna. Igaz, a multiknak jobban meg van kötve a kezük.
Én személy szerint tanácsadó cégnél jobban szeretek dolgozni, mert a projektek dinamikusabban változnak. Meg a tanácsadó cég ki tud közvetíteni. Tehát, most is olyan multinál dolgozok, ahova csak 1 körös interjúval jutottam be és aznap eldöntötték (mármint a kkv felé válaszolva), hogy jöjjek, holott lett volna vagy 3-4 és kitudja mikor válaszolnak.
"Engem pl. a 200 fős kkv olyan ajánlatot tett elém, amit egyik multi se tett volna"
Milyen ajánlatot?
#7-es...
Azért tegyél különbséget az "Európa" és az "Európai Unió" között. Ámen.
Ahogy kettes írta, még talán egy Nvidia-val lehet kiegészíteni Zurichet és Anthropic-kal Londont.
Dublin is jó lenne, ha nem vinnék el a kompenzáció felét az adók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!