Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyibe kerül az, ha szeretné...

Mennyibe kerül az, ha szeretnék létrehozni egy telefonra(play áruházban elérhető) való applikációt? Nem mozogtam még ebben a világban egyenlőre csak érdeklődöm.

Figyelt kérdés
Egy testépítésről, fitnessről szóló komplex appra gondoltam ami 100%os magas minőségű valós segítséget nyújt a kezdőktől kezdve akár a tapasztaltabb sportolókon át az életmódváltókig.(minőségibbre mint a piros hátteres gyúrd ki magad 30nap alatt) Magát a felépítését nagyon részletesen kidolgoztam már, minden egyes betűt megterveztem, minden menüpontot, különböző témákat, videokkal, chat ablakkal és még sorolhatnám tényleg rengeteget írtam róla amit most itt nem tudom kifejteni nektek, de biztos vagyok benne, hogy értitek mi az elképzelés. A baj csak ott kezdődött amikor azt kezdtem el fontolgatni, hogyan kéne ezt eljuttatni az internetezők világának. Válaszokért előre is köszönet:)

júl. 28. 00:07
1 2
 11/13 anonim válasza:

Attól függ mit akarsz, milyen színvonalon, milyen gyorsan, kérsz-e hozzá support-ot, adsz-e a hasznodból részesedést, és még milliónyi szempont alapján fog megszületni az ÁR, amit fizetned kell egy ilyen app-ért.

Már a nagyon sokadik fitness applikációnkat készítjük az egyre ismertebb és híresebb megrendelőink számára, de sok másféle appot is fejlesztünk emellett, mint pl. életmóddal, szerencsejátékkal, divattal, online oktatással, táplálkozással, vállalkozási képességek növelésével, szépségiparral, stb. foglalkozó appokkat.

Már évek óta egyre híresebb emberek kérnek fel bennünket arra, hogy a különféle business-üket, például az online coachingjuk komplett szoftveres részét mi biztosítsuk a számukra, de sokan rendszeres tartalmakat is kérnek az appjaikba, plusz reklámokat, promóciókat, kollaborációkat más sikeres coach-okkal, és egy idő múlva mindegyikük szeretné egyre több hasznos funkcióval bővíttetni az az appjait.

Szóval ha komoly appot akarsz, és komoly support-ot is kérsz hozzá, az sosem olcsó, sőt, az nagyon drága első nekifutásra, főleg akkor, ha nem tudod kitermelni a bekerülési és működtetési díjait.

Az első komolyabb fitness appomat még fix 3,000$-ért csináltam 8 évvel ezelőtt, még kezdő egyetemistaként, aztán két évre rá alapítottuk meg -a velem együtt szintén kondizó programozó haverjaimmal- a startup cégünket az Egyesült Királyság-ban, de már az USA-ban is jelen vagyunk jónéhány éve, és hamarosan nyitjuk az Egyesült Arab Emírségekben (Dubaiban) a legújabb irodánkat, mert ott van talán a legtöbb coach Európából és az USA-ból.

A kommentem végén lévő linken megtalálható IOS appért egy összegben kértünk 50,000£-ot, havonta kapunk 1,000£-ot a 24/7 supportért, illetve 1%-os részesedést a coach online bevételeiből (a coach weboldalát és webáruházát is mi készítettük, mi üzemeltetjük, és a mi fejlesztésünk az is).

Az IOS platformra készült el először az app, a későbbi Android verzió már csak feleannyiba került, de a megrendelő ragaszkodott ahhoz, hogy elsőként az IOS platformra készüljön el. (Nem hallgatott ránk, mert kb. 65-35% a használati arány az Android javára).

A verziók frissítésének ára mindig egyedi megállapodás kérdése annak függvényében, hogy milyen mértékben kell növelni és/vagy módosítani az app funkcióit.

A coach bármilyen új anyagot fel tud tölteni a saját admin appján keresztül, és ügyfelenként vagy akár dedikált csoportonként is képes menedzselni a coaching folyamatokat, online meetingeket, előre elkészített és bármilyenre módosítható étkezési- és edzési tervek tömkelegéből lehet személyre szabni mindent stb.

A coach okosórájával is intelligens kommunikációt folytat az appja, az ő admin appja természetesen eltér a felhasználók által letölthető és használható apptól. Az admin appon keresztül a weboldalát és webáruházát is menedzselni tudja, jelez a raktárkészlet nyilvántartása, ha valamelyik terméke egy alsó határ alá csökkent, de beállíthatóan minden termékre önállóan is képes az utánrendelésre a gyártóktól. A megrendelések, a banki, a pénzügyi nyilvántartások és műveletek is mobilról intézhetőek teljeskörűen, és ezek csak alapfunkciók az appban, ami egyébként szerver-kliens alapú, de bizonyos funkciók internetes kapcsolat nélkül is használhatóak.

Szóval ha minőségi appot és megfelelő támogatást akarsz hozzá, az nem olcsó mulatság, de sokan vannak, akik futószalagon gyártják a gagyibbnál gagyibb appokat "sz@ré-húgyé". Ez is csak egy piac, és mindenki választhat az igényeinek megfelelő appot olcsón és drágán is.

Egy komoly és jó bevételekkel rendelkező coach viszont minél kevesebbet akar görcsölni fölösleges és időrabló dolgokkal, és nem akarja a drága idejét pazarolni olyan dolgokra, amik teljesen automatizálhatóak, és több szabadideje marad magára, a magánéletére.

Ennek az online coaching appnak a segítségével már csak napi max.2-3 órát "dolgozik" a coach az ügyfeleivel (ez persze az ügyfelek számától is nagyban függ), ez az idő egy évvel ezelőtt még akár 10-12 óra is volt a kontinensek időeltolódásai miatt a számára.

Ha érdekel, hogyan néz ki egy profi online coach weboldala, webáruháza, és az online coaching appja, akkor nézd meg ezeket a linkeket, és az appot is letöltheted (korlátozott) tanulmányozásra előfizetés nélkül is.

De ha előfizetsz egy rövidebb időre, akkor láthatod és használhatod is az app minden funkcióját.

[link]

Itt pedig megnézheted a cégünk tevékenységi körét, a referenciáinkat, és egyéb hasznos dolgokat fedezhetsz fel:

[link]

Cheers!

júl. 31. 15:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az információkat, illetve az időtöket, hogy ilyen hosszan, részletesen, és érthetően irtátok mindezt! Utána nézek minden forrásnak, infonak amit kaptam, aztán a többi még a jövő zenéje. 😀
júl. 31. 22:32
 13/13 anonim válasza:

Tapasztalataim szerint, a magyar online coach-ok keveset akarnak költeni egy appra, nem a profizmus, hanem az olcsóság a fő szempont számukra. Illetve az, hogy minél több pénzt szakítanak.

Ezért nem Magyarországon, hanem az Egyesült Királyságban, és az Államokban vannak a cégünk főhadiszállásai.

100 potenciális magyar ügyfélből 99 hanyatt vágja magát, ha az árakra terelődik a szó. Ez az arány UK-ben, USA-ban és az UAE-ben csak 100-ból 10.

Ez mindent elárul a magyar emberek üzleti mentalitásáról.

aug. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!