Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » WebRTC-nél 2-nél több peer...

WebRTC-nél 2-nél több peer becsatlakozása?

Figyelt kérdés

Egy projekt miatt szükségem van valós időben folyamatosan változó koordináták megosztására, egyszerre kb 20 kliens felé. Php-ben dolgozom, ami talán a legrosszabb választás ennek a megoldására, de mivel az egész backend ebben lett megírva, nem szeretnék változtatni. WebRTC-ben eljutottam oda. Hogy két peer között létre tudom hozni a kapcsolatot (saját signalingot használok). Viszont a 2-nél többnél elakadtam.

Nem értem teljesen, hogy a 3. (Többedik) felet hogyan lehet becsatlakoztatni a már meglévő kapcsolatba. Nem tudom, hogy a már bent lévő peerek közül valakinek( vagy az összesnek) kell neki küldeni egy offert, amire ő válaszol?

Ha ez megtörténik, akkor az ICE candidateket ki- kivel kell hogy megossza?

Ha valakinek volt/ van ezzel tapasztalata kérem segítsen. :/

Köszönöm! - Egy hobby programozó

jún. 3. 00:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!