Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet? (Bővebben lent)

Hogyan lehet? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Hogy lehet .exe ben dll futtatni?

Csináltam egy mappát abba belepakoltam egy .dll és csináltam mellé egy .exe aminek el kéne indítania csak nem tudom mit írjak az exe be hogy elinduljon pls segítsetek !

2010. okt. 29. 19:21
 1/6 GipszI ***** válasza:

A dll nem futtatható állomány.

Használhatod a fv-eit, de elindítani nem fogod tudni...

Milyen nyelv, milyen fejlesztőkörnyezet?

2010. okt. 29. 20:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia kösz a kommentet. A kérdésedre a válasz c++ és úgy gondoltam hogy van egy exe és az elindítja a dll és kéri egy adott játéknak az .exe jét tehát van egy exe ami elinditja a dll és az kéri hogy keresd ki a játéknak az exe jét
2010. okt. 29. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:

LoadLibrary -> Ezzel töltöd be a DLL-t, értelemszerűen lefut a DllMain és hasonlók.

GetProcAddress -> Exportált függvény címének lekérése.

Utána hívogathatod a függvényt. Ez persze csak dinamikus linkelésnél van így, statikusan sokkal egyszerűbb, de annak meg megvannak a hátrányai is.

Ha nem tudod, hogy működnek a DLL-ek, érdemes lenne utána nézni egy picit. Keresgélj MSDN-ben.

[link]

2010. okt. 29. 22:45
 4/6 A kérdező kommentje:

elmondom akkor őszintén van egy játék és ahhoz van egy program csak kell hozzá egy exe ami elindítja a dllt és van egy .ini file ami az takarja hogy hol van a játék exe je

Tehát tegyük fel hogy az exe neve asdasd.exe arra rákatintok és ki kell keresni a játék exe -ét is elindul a játék azzal a programmal amit írtak dll ben

2010. okt. 30. 00:33
 5/6 anonim ***** válasza:
DLL injektálás lesz - magyarul "hackelni" akarsz a játékban. Keress egy DLL Injectort, azzal kézzel meg tudod csinlálni.
2010. nov. 6. 00:32
 6/6 A kérdező kommentje:
azt tudom de én saját jellegű exe injectort szeretnék nem tudjátok hogyan kell?
2011. febr. 2. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!