Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire mernéd a nevedet...

Mennyire mernéd a nevedet adni a régi kódjaidhoz és a maiakhoz? Mennyire mernéd ezt felvállalni?

Figyelt kérdés
Sokan ugye a régi kódokhoz úgy állnak, hogy sok kezdő butaságot csináltak, vagy a mai tudásukkal teljesen máshogy szerveznék. Vajon a mai fejetekkel mennyire adnátok a neveteket a régi kódokhoz és a maiakhoz?
máj. 31. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

A régiekhez?

Még a mostaniakhoz se.. 🤣🤣🤣

máj. 31. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Mert, hogy az létrejött, hozzájárult az én fejlődésemhez. Nem tagadom le saját magam. :)
máj. 31. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Simán, mert annyi szr kódot láttam már életemben, fele is sok. Ilyen esetben amikor a tákolmányt kellett tákolni, az én kódom is bele illett a káoszba. Senki se fizetett és idő se volt a teljes refaktorra. Sokszor a kód minősége idő kérdése, mennyire van meg az absztakció, unit testek stb.

Egy C/C++ fejlesztő.

máj. 31. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is az a kedvencem, mikor összehasonlítom a spagetti kódot a projektel, és meglepődve konstatálom, hogy a spagetti kód milyen szépen rendezett és strukturált a projekthez képest. :)
máj. 31. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Régen sokkal jobban kódoltam, mint ma.
jún. 1. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy a kezdő sciptjeimen ordít, hogy egy kezdő írta. Főleg struktúra és algoritmus szempontjából vannak hiányosságok. Ettől eltekintve még a 15 évvel ezelőtti kódjaim is remekül olvashatóak, értelmes változó- és függvényneveket használtam, mindig világos, hogy mi és miért történik.
jún. 4. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!