Csabakka kérdése:
Phpsql - Tudom láma kérdés, de ha select max-szal sikeresen kiveszek egy értéket (int) egy táblából egyik oszlopból, hogyan tudom azt átadni változóként a következő sql lekérdezésnél? Másképpen a kapott eredmény egy int vagy array?
Figyelt kérdés
máj. 29. 15:44
1/3 anonim válasza:
SELECT *
FROM students
WHERE GPA > (
SELECT AVG(GPA)
FROM students);
Itt a zárójelen belül van egy allekérdezés, ennek az eredményét tudod használni a kintebbi lekérdezésben
Innen vettem a példát, van még több is:
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a lekérdezés a problémám, hanem az eredmény táblából hogyan lesz egy változó?
máj. 30. 13:35
3/3 anonim válasza:
Azt hiszem talán most értem. Ezt találtam, itt vannak megoldások, amik ideiglenes táblát hoznak létre és abba teszik az eredmény táblát (2. és 3. válasz):
De ha csak csak néhány érték kell, nem tábla, arra van egyszerűbb megoldás is (1. válasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!