Szexi nőként is lehet belőlem jó szoftverfejlesztő?
Igazából bármelyik programtervező, vagy mérnökinformatikus BSC képzés jó.
Ezek szemléletet adnak, leginkább saját projektekre érdemes a hangsúlyt fektetni, meg hogy gyakornoki munkát szerezz és ott hasznos tudásra tudjál szert tenni.
Akkor inkább javaslok levelezői képzést, nem igazán jók semmire.
Most zárt be a Green Fox, mint legnagyobb ilyen gyorstalapos cég.
Egyszerűen felismerték, hogy sok mindenhez értő szakemberek kellenek, nagy tűrőképességgel.
Erre meg a lecélszerűbb felvenni inkább egyetemi gyakornokokat, mint csak kódoláshoz értő kontárokat.
Nem véletlenül vannak egyetemi képzések, egy gyorstalpaló nagyon felületes tudást ad, amivel csak egyszerű dolgokat fogsz tudni megcsinálni (egy programnyelvet tanulsz meg alapszinten, szemben az egyetemmel, ahol sok programnyelvet, de az csak töredéke a teljes anyagnak).
Szerintem azért van kevés nő mert szimplán nem érdekli őket
Milyen diplomád van?
Magabiztos ez pedig nagyon sokat jelent pedig interjún. Nem szabad alábecsülni az emberi oldalt is.
Sokan alábecsülik, pedig biztos vagyok benne, hogy interjún sokan azon csúsznak el...
"Interjún már az előnyt jelent (nemcsak itt, hanem mindenhol), hogy nő vagy. Ha még szexi is, az még nagyobb előny"
Nem csak nőként jelent előnyt a kisugárzás, hanem férfiként is. Én szigma férfi vagyok (még az alfahímektől is stabilabb) született I. kerületi Chad, 197 centi magas, izmos, intelligens, elit, pacek már a HR körnél ájuldoznak a kisugárzásomtól a nők és érezni hogy rátaláltak a Szent Grálra amikor jelentkezem. Volt olyan interjúm ahol a technikai részen 5 feladatból 1-et tudtam megoldani és így is hívtak ajánlattal, legtovább 2 hétig tartott az álláskeresés, most br 1,8M-et keresek home officeból. De tldr a lényeg, hogy nemtől függetlenül ha nem egy töketlen élőlény vagy akkor kelleni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!