IOS alkalmazás telepítésében valaki segítene, akinek fizetett Apple developer fiókja van?
Van egy saját Kivy Python appom iPhone-ra. Sikerült telepítenem egy kölcsön MacBookkal, csak ugye 7 napig működött, mivel nincs fizetett fejlesztői fiókom. MacBookhoz nincs hetente hozzáférésem, hogy mindig újratelepíthessem.
Tudna valaki Bp.-en vagy környékén segíteni ebben? Elég egyszer telepíteni az alkalmazást XCode-dal, ha van paid dev. accountod.
Olvastam, hogy márciusban lesznek változások sideloadinggal kapcsolatban. Erre is nyitott lennék, még ha 7 naponta is kell újratelepítenem, csak ne kelljen hozzá mindig MacBook.
"mivel nincs fizetett fejlesztői fiókom. "
Akkor legyen...
99USD/év a developer program, ez nem túl sok, bár a MacBook hiányát ugye ez nem kárpótolja, max. évente kell kölcsönkérni.
Virtualizált macOS-en ez nem működik, próbáltad már?
Nem tervezem megújítani az appot, már úgy jó, ahogy van, tehát tényleg csak egy egyszeri installálásról lenne szó paid dev accounttal. Értelmezésem szerint az előfizetés lejárta után még működne tovább a mobilomon.
Olvastam a VM-ről, de mivel egymással ellentmondó véleményeket találtam, elbizonytalanodtam, ezért nem fogtam bele. Meg azért a Windows laptopom nem bivalyerős. Biztos nagyon lassú lenne rajta.
Sideloading lehetőségeken próbálok kiigazodni, de elég zavaros, melyik opció érné meg nekem. Mindenhol a revokingtól tartanak, ha jól értem, azaz a fiókodat felfüggesztheti az Apple egy időre, ha ilyen szolgáltatásokkal kerülöd ki a dev. account díjukat.
"Mindenhol a revokingtól tartanak, ha jól értem, azaz a fiókodat felfüggesztheti az Apple egy időre, ha ilyen szolgáltatásokkal kerülöd ki a dev. account díjukat."
Szerintem azt úgysem lehet kikerülni. Attól még, hogy lesz más alternatíva az áruházra nem hiszem, hogy az Apple engedni fogja, hogy egy kínai "App Stroe"-ban mindenféle hülyegyerek mindenféle app-ot betolhasson, a kódaláírás ellenőrzése nem fog megszűnni. Ráadásul ez a lehetőség csak az EU-ban fog élni (és szerintem ezért is van már most halálra ítélve az egész marhaság), és hát nem ez a legnagyobb piac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!