Win10 home, ps1 script nem fut le shutdown esetén , egyébként a script működik jobb klikk ->run with powershell -el. Mi lehet a gond? Lásd megjegyz..
1,Első beállítás kísérlet
Computer Configuration > Windows Settings > Scripts (Startup/Shutdown) > Shutdown
Itt csak simán a myscript.ps1 fájlra hivatkoztam.
2, Mivel az előző nem jött be az alábbi helyre bemásoltam, de úgy se.
C:\Windows\System32\GroupPolicy\Machine\Scripts\Shutdown
Egy sima egy soros uri-s hivatkozás lenne egyébként.
Biztos, hogy nem fut le?
Elképzelhető, hogy a gép azelőtt bontja a netkapcsolatot, mielőtt lefut a scripted. A másik lehetőség, hogy ha fájlt tölt le a scripted, a rendszer nem várja meg, hanem simán folytatja a leállást, miközben töltődik a fájlod.
Google gyorskeresésre:
Csoportházirendben (Group Policy) Leállítás (Shutdown) helyett Kijelentkezés (Logoff) eseményhez társítva sikerült működésre bírni, - ez persze nem megoldás, de addig is működik.
- nem működik: Group Policy > Computer Configuration > Windows Settings > Scripts > Shutdown
- működik: Group Policy > User Configuration > Windows Settings > Scripts > Logoff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!