Miért nem tudok push-olni a Git repómba?
Egy saját Git repóról van szó, melyet a Codeberg platformon hoztam létre. A Codeberg szerverével volt valami tegnap, pont akkor akartam push-olni két commit-ot, amikor nem működött a szerverük.
Azóta megjavult a szerver, viszont valamiért továbbra se tudok push-olni, csak idáig jut el a git push parancs, utána megakad, nem csinál semmit: [link]
Kipróbáltam, hogy létrehoztam egy új branch-et, abba se enged push-olni, ugyanúgy megakad. Próbálkoztam a helyi repó törlésével és újraklónozással is, nem oldódott meg a probléma. Aztán létrehoztam egy új repót, abba viszont engedett push-olni.
Mi lehet a gond? Van valami cache-e a Git repónak, ami beragadt? Ha igen, akkor hogy lehet resetelni? Vagy lehet ezzel bármit kezdeni?
3
Le tudod pullolni a módosítást?
Nem engedi, ezt írja ki: [link]
Ezt azt akarja jelenteni, hogy nincs összekötve a helyi repó branch-e a remote-éval? Elég fura, már régóta össze volt kötve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!