Hol vannak a jó frontend kurzusok amikre érdemes befizetni?
Ha csak tanulgatsz a programozasrol, akkor celszeru lenne egyetemre, vagy valami hasonlo szakkepzesre jarni. Azert, mert ha lenne egy alapos alapismereted a temaban, akkor mar egyszerubb lenne a dolgod a mai frontendes keretrendszerek megertesekor.
Nekem a javascript utan az Angular volt az elso framework, amit megismertem, aztan a vue es csak utana a react, aminek orulok, mert ha a reacttel kezdtem volna, nagyon nehez lett volna megertenem. De ez egyenfuggo is.
Mindenesetre ajanlom a freecodecampet, a udemyt, a traversymedia youtube-ot. Ezek online videokurzusok. Amit viszont nem ajanlok, az a bootcamp. Nagyon feluletes tudast ad, es nem abban a temakorben, ami teged erdekel, hanem amit ok ugy gondolnak, hogy el tudnak adni a piacon. Tehat, ha kepzesben gondolkodsz, akkor vagy egyetem-okj (nem tudom mi a neve most) vagy kulfoldi kepzesek, vagy online kurzusokat ajanlok.
A kerdes hogy mi a celod.
A bootcampek csak a penzedre mennek, es meg a fel millas kurzussal se lesz munkad. Kezdo frontendesekkel meg Dunat lehet rekeszteni.
Tehat mindenkepp komolyabb kepzes. Van ahol be se hivnak interjura ha beleirod hogy ilyen Udemys gyorstalpalot elvegeztel.
Ha csak hobbi, akkor yutub/google paros eleg.
Udemy, kb 5 ezer forintért veszel +100 órás kurzusokat.
Kb 15 ezerből el vagy egy évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!