500K bérigény tényleg sok 2 év gyakornoki tapasztalattal?
egy 50-100 fős pesti cégnél csináltam végig 3 interjút most és csak a legvégén beszéltünk a bérről, én feldobtam az 500k-t úgy, hogy most végeztem PTI-n és van 2 év gyakornoki spring boot tapasztalatom másik cégnél, erre lecsapták a labdát, hogy hát az rengeteg és 400k-t vagy elfogadom vagy akkor nem kell ott dolgoznom.
Szerintetek nagy a bérigényem?
Nettó vagy bruttó összegről beszélsz?
Ha nettó és semmi kedvezményre nem vagy jogosult akkor az 500k (br 751k) a jelenlegi gazdasági helyzetben (értsd túlkínálat van a juniorokból) az egyes cégeknél már magas és nem fogják megadni. A nettó 400k (azaz bruttó 600k) teljesen reális bér egy frissdiplomás kezdőtől akinek csak gyakornoki tapasztalata van.
Ha bruttó összegről beszélünk már az 500k sem valami combos, a 400k viszont kifejezetten alacsony és sz@rrágó a cég, ettől azért biztosan találsz olyan helyet aki magasabb bért ad meg.
Ez nagyon kevés.
Kb 6 hónap gyakornoki tapasztalattal szintén Spring boot tudással br 850 és br 900-as ajánlatokat kaptam féléve.
Előtte diákmunkában br 3.000 / órát kaptam, ami nettó 400-ra jött ki szja támogatás nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!