Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi lehet a hiba a HTML kódban...

Mi lehet a hiba a HTML kódban amit próbáltam megcsinálni egy videó alapján?

Figyelt kérdés
Ez nagyon fontos lenne és kezdő vagyok programozásban de ez úgymond egy ajándék lenne a barátom számára de valamiért a program nem akar futni minden segítséget megköszönnék

jan. 6. 01:47
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Tudom elég nehezen sikerült megértenem mivel sajnos nem nagyon értek hozzá mert csak ebben az évben kezdtem el informatikát tanulni a gimiben
jan. 6. 17:16
 22/23 anonim ***** válasza:

#19 Van rá megoldás, a rengetegféle kijelző méret egy gyakori probléma a weblapépítésnél manapság. Próbálj utánanézi a reszponzív weboldalaknak.

Léteznek előre megírt stíluslap gyűjtemények is, amik támogatnak hasonlót:

- W3CSS ( [link]

- Bootstrap ( [link]

Elsőre elég kemény fába vágtad a fejszét ezzel a CSS-animáció dologgal is. Javaslom, hogy kisebb lépésenként haladj, ne csak másolj, értsd is meg. Különösebben én sem értek a webhez sajnos, de ez jó lehet kiindulásnak:

[link]

Az oldalad egyébként nagy monitoron szép lett, mobil kijelzőre valahogy nem ideális.

jan. 6. 19:59
 23/23 anonim ***** válasza:

Oh, tényleg, reszponzív weboldalak! Az utolsónak jár a pont!

Én rengeteg nyelven programozok, de valahogy a html (ami számomra nem is programozás, inkább dizájn, a css már közelít) teljesen kimaradt. Viszont van egy olyan képességem hogy egy óra alatt megtanulok bármilyen nyelvet. (Csak átlapozom a dokumentációt, hogy az adott nyelvben mi hogy van) Utána pedig egy óra alatt el is felejtem ha nem használom. :D

jan. 7. 05:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!