Mi lehet a hiba a HTML kódban amit próbáltam megcsinálni egy videó alapján?
#19 Van rá megoldás, a rengetegféle kijelző méret egy gyakori probléma a weblapépítésnél manapság. Próbálj utánanézi a reszponzív weboldalaknak.
Léteznek előre megírt stíluslap gyűjtemények is, amik támogatnak hasonlót:
- W3CSS ( [link]
- Bootstrap ( [link]
Elsőre elég kemény fába vágtad a fejszét ezzel a CSS-animáció dologgal is. Javaslom, hogy kisebb lépésenként haladj, ne csak másolj, értsd is meg. Különösebben én sem értek a webhez sajnos, de ez jó lehet kiindulásnak:
Az oldalad egyébként nagy monitoron szép lett, mobil kijelzőre valahogy nem ideális.
Oh, tényleg, reszponzív weboldalak! Az utolsónak jár a pont!
Én rengeteg nyelven programozok, de valahogy a html (ami számomra nem is programozás, inkább dizájn, a css már közelít) teljesen kimaradt. Viszont van egy olyan képességem hogy egy óra alatt megtanulok bármilyen nyelvet. (Csak átlapozom a dokumentációt, hogy az adott nyelvben mi hogy van) Utána pedig egy óra alatt el is felejtem ha nem használom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!