Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mi lehet a hiba a HTML kódban...

Mi lehet a hiba a HTML kódban amit próbáltam megcsinálni egy videó alapján?

Figyelt kérdés
Ez nagyon fontos lenne és kezdő vagyok programozásban de ez úgymond egy ajándék lenne a barátom számára de valamiért a program nem akar futni minden segítséget megköszönnék

jan. 6. 01:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Bármi.
jan. 6. 09:32
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
nem az a baj, hogy ez egy weplap?
jan. 6. 09:33
 13/23 anonim ***** válasza:

Ehhez igazából lokális szerver se kell, csak HTML és CSS, ami kliens oldali.

Másold le a HTML kódot az index.html-be, majd a CSS kódot a style.css-be a saját gépeden, ugyanabban a mappában. Ha kész, akkor egyszerűen böngészővel nyisd meg az index.html fájlt.

És ha segítséget szeretnél, akkor töltsd fel erre az oldalra.

[link]

Értelemszerűen a HTML kódot a HTML szövegdobozba, a CSS-t a CSS dobozba. (Javascript nincs most)

A Run gombbal ki tudod próbálni, a Save-vel meg elmenti. Miután rányomtál a Save-re, utána a linket tudod osztani. Ha már működik, akkor így el lehet küldeni a barátodnak is.

A 127.0.0.1 a helyi szervered (localhost) címe, azzal semmit nem tudunk kezdeni. :)

jan. 6. 11:57
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
Az a probléma, hogy nincs webszervered telepítve. De ahogy írták nem is kell, csak nyitsd neg az index.html fájlt
jan. 6. 14:19
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden segítséget és a tizenhármasnak egy olyan kérdésem lenne hogy ugye most ez már müködik de kicsiben mutatja hogyan tudnám úgy megosztani a linket hogy akkorában mutassa mint az egész képernyő
jan. 6. 15:04
 16/23 A kérdező kommentje:
vagy hát úgy értem az után is látszik a kód iután le lett mentve.
jan. 6. 15:08
 17/23 anonim ***** válasza:

#15 Nem biztos, hogy teljesen értem.

Tehát feltöltötted egy JsFiddlere, és megvan a linked, aminél azt szeretnéd, hogy alapértelmezetten teljes képernyőn látszódjon csak az oldal, kód nélkül? Tulajdonképpen ez pont egy kód megosztó, azért mutatja alapból a kódot is többfelé osztott képernyőn.

Például készítettem egy ilyet:

[link]

Alapból látszik a kód és a kész oldal is. Azt írják, hogy ha a link végén /show van, akkor alapból csak az eredményt mutatja. Előtte rákérdez, hogy akarod-e futtatni. A nyílra kell kattintani.

Tehát a példámnál maradva így:

[link] show

Vagy ha megvan a gépeden a weblap a két fájllal, azt bármilyen tárhelyre. Például ide pofonegyszerű, ingyenes, és tudsz neki beszédesebb urlt is adni:

[link]

És akkor így látszik az "éles" weblap.

[link]

jan. 6. 15:41
 18/23 anonim ***** válasza:

Tehát a jsfiddle show link helyesen, szóköz nélkül :)

[link]

jan. 6. 15:42
 19/23 A kérdező kommentje:

végül ilyen lett:

[link]

köszönöm szépen a segítséget sz utolsó dolog viszont az lenne hogy ezt telefonon mindig ilyen torzultan fogja megnyitni vagy van rá megoldás?

jan. 6. 16:21
 20/23 anonim ***** válasza:

Van rá megoldás, de ha a localhost is kifogott rajtad, ezt túl bonyolult lenne elmagyarázni is.

Tulajdonképpen egy automatikus skálázás kell ami bekéri a kijelző felbontását.

jan. 6. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!