Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Visual studio 2019 ben készíte...

Visual studio 2019 ben készítettem egy programot, újratelepítés után az exe fájl nem indul, miért?

Figyelt kérdés
Csak villan egyet és kilép. Miért? Eddig ment.
2023. dec. 28. 11:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
63%

#20: Igen, és a kérdező programja is egész biztosan húszezer oldalon férne el.

Innentől kezdve a jelen kérdést illetően a válaszod relevanciája zérus.

2023. dec. 29. 18:58
 22/28 A kérdező kommentje:

You must install or update .NET to run this application.

Ezt írta a parancssor

De felraktam, updateltem a windows 10-et is, és a visual 2022 nehogy már ne rakja fel a legújabbat...

2023. dec. 30. 07:48
 23/28 anonim ***** válasza:

"[...] nehogy már ne rakja fel [...]"

Ezt nem te fogod eldönteni! Ha a programnak erre van szüksége, akkor szépen felrakod manuálisan a megfelelő verziót! Már ha futtatni akarod...

2023. dec. 30. 09:02
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy segit, de egy probát meger
2023. dec. 30. 09:11
 25/28 anonim ***** válasza:

Az egyik legnagyobb probléma a .Net-tel, hogy tucatnyi verziója létezik, és nem mindig működik a kompatibilitás. Véleményem szerint ezt nagyon elbaltázták a Microsoftnál, de ez most nem lényeg.

Fel kell tenned azt a verziót, ami a készült programhoz szükséges.

suibjektív vélemény, de én ha Windowsra programozok, pont az ilyen problémák elkerülése érdekében inkább a natív utat választom. Tök jó koncepciónak tűnt anno a .Net, tutibiztos menedzselt kód, meg kicsit a Java-ra hajazó, csak annál hatékonyabb, már-már platformfüggetlen kód, tényleg nagyon jónak tűnt eleinte. Csak aztán a Microsoftnak sikerült istentelen nagy káoszt csinálnia, a gyakorlatban sokkal kevésbé futok kompatibilitási problémákba, ha natív Win64 (esetleg Win32) alkalmazást készítek.

2023. dec. 31. 01:01
 26/28 A kérdező kommentje:

Végülis amit 25-ös írt, azt elfelejtették nekem megemlíteni :D

Át is állok a Pythonra.

2023. dec. 31. 04:25
 27/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk az sem natív, tekintve, hogy az meg interpretált nyelv, és pont most vagyunk túl egy sz*patósabb időszakon, ami abból adódótt, hogy a Python 3-as verziója inkompatibilis a 2-essel, és még idén is több olyan problémába futottam bele, hogy a szoftver még a 2-est igényelte volna, de a rendszerre a 3-as volt feltéve... Meg aztán anélkül nem fog futni, hogy maga a Python fel ne lenne telepítve. De igazából a te dolgod. :-)

Natív alkalmazást mondjuk C++-ban tudsz fejleszteni, bár VS alatt vigyázni kell, mert tud .Net-ex alkalmazást is létrehozni, meg natívat is.

2023. dec. 31. 04:39
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :)
2023. dec. 31. 04:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!