Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A greenfox esete csak a...

A greenfox esete csak a kezdet és az összes bootcamp le fog állni?

Figyelt kérdés

[link]

Mint pl codecool vagy progmasters stb...

2023. dec. 19. 06:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%
#10 Közkeletű bullshit, hogy az egyetemek szemléletet adnak, de nekem semmilyen szemléletet nem adott. Olyanokat sem tanítottak, amiket példának említettél.
2023. dec. 19. 11:15
 12/26 anonim ***** válasza:
26%

"Élő embert nem láttam még, aki ezeket autodidakta módon megtanulta volna annak ellenére, hogy minden könyv elérhető a neten hozzá."

Ezt pontosan milyen módszerrel mérted fel?

2023. dec. 19. 11:18
 13/26 anonim ***** válasza:
76%

"de nekem semmilyen szemléletet nem adott."

Látogatni kellett volna az előadásokat.

2023. dec. 19. 11:26
 14/26 anonim ***** válasza:
84%

12. "Élő embert nem LÁTTAM még"

vs

"Ezt pontosan milyen módszerrel mérted fel?"

Benne van a válasz az eredeti mondatban is. Személyes tapasztalat. Felhívnám arra a figyelmedet, hogy ebből nem vontam le univerzális konklúziót, csak a saját tapasztalatomról beszéltem.

2023. dec. 19. 12:11
 15/26 anonim ***** válasza:
46%

De a személyes tapasztalat mit jelent? Megkérdeztél embereket, hogy mélyen értik-e az idősorelemzést, regresszióelemzést, MCMC-t, bayesi statisztikàt, sztochasztikus modelleket és, hogy autodidakta módon tanulták-e meg?

Vagy hogy kell ezt érteni pontosan?

2023. dec. 19. 12:20
 16/26 anonim ***** válasza:
77%
15. Pontosan úgy kell érteni, ahogy írtam. 25+ éve dolgozom, ebből 10+ IT, láttam ez idő alatt rengeteg embert sok cégnél, ismerek több száz programozót és adattudóst személyesen vagy szegről végről, olvastam rengeteg CV-t, hallgattam meg sok száz interjúalanyt… ez nem egy olyan anyag, amit az emberek megtanulnának egyetem nélkül. Akkor sem, ha technikailag gond nélkül meg lehetne.
2023. dec. 19. 12:40
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
A piac szépen megoldotta magától, a lehúzásra építő üzleti modellek nehezebb gazdasági helyzetben nem életképesek. Itt a tökéletes mintapélda, remélem a többi hitvány, milliós tandíjú, értéktelen képzést hirdető bootcamp is ugyanerre a sorsra jut.
2023. dec. 19. 15:27
 18/26 anonim ***** válasza:
66%

"Közkeletű bullshit, hogy az egyetemek szemléletet adnak, de nekem semmilyen szemléletet nem adott"

Attól hogy a gyenge képességednek köszönhetően neked semmi pluszt nem nyújtott az egyetem az nem azt jelenti hogy haszontalan. Vélhetően azon diákok táborát erősíted akik az UV kettesért imádkoztak a templomban mert a gyenge szellemi képességeddel fel sem sikerült fognod hogy az aktuális elméleti anyagot milyen ok-okozati összefüggésben és kontextusban tanulod vagy épp miért fontos. Attól hogy végigcsúszkálsz egy egyetemet még nem lesz piacképes tudásod, azonban akibe szorult némi ész is annak az egyetem keretein belül történő oktatás igen hasznos tud lenni és képes megalapozni az illető későbbi szakmai karrierjét.

2023. dec. 19. 15:34
 19/26 anonim ***** válasza:
2%

Beütött a córesz,

tönkre ment a Vigvam,

meneküljön gyorsan,

az aki még itt van:

"A Codecool programozóiskolánál befejezhetik folyamatban lévő tanulmányaikat a csődöt jelentett Green Fox Academy tanulói"

2023. dec. 22. 08:04
 20/26 anonim ***** válasza:
10%
Személyes győzelemnek könyvelem el, hogy ez a kreténképző bebukott. :o)
2023. dec. 25. 13:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!