Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Frontend fejlesztő fizetés,...

Frontend fejlesztő fizetés, szerintetek sok vagy kevés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1.2 milliót számlázok havonta. Kb. marad 850 nettó. 3 és fél éve EV vagyok. (Fulltime projektek vallalkozói szerződéssel napidíj 60K, mellette a cég fizet plusz 25 napot egy évre bónuszként ha megvan a teljes év, betegséget be lehet dolgozni utólag - ezeket én alkudtam ki) Adózok rendesen magam után mintha 8 órás bejelentett munkám lenne (havi kb. 350et) csak nincs konkrét munkaidőm, távmunka.

Frontend dev-ként dolgozok 6 éve kb. (Js, HTML, Tailwind, BS, git, npm, scss, alpine stb. Kb. 5év), React (1ev junior) De c#, blazor alapjaim is vannak már 6 hónap) Angolom jó. (Középfok felett) Az év és a hónap itt munkatapasztalat. Kevésnek érzem ennyi idő után ezt a pénzt, de ez már az én hibám szerintem. (Van amiben kevesebb a tudásom.) Mérnökinaóra járok levelezőin.(2ik szemeszter) Alkalmazottként lenne lehetőség ettől többet is keresni hasonlóan jó feltételekkel? Köszi a válaszokat! ÜDV.

36/L

2023. dec. 13. 07:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
17%
Ezt mindenki hagy maga döntse el, mi jó neki. :)
2023. dec. 14. 21:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kevés, ez a tudás ennyit ér.
2023. dec. 16. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!