Kétséges, engem mindig Javával keresnek meg, pedig próbálok minden Java referenciát kiirtani az oldalról. A tényleges profilommal, amiből tesztek is vannak, sokkal kevésbé. A recruiterek csak pár kulcsszóra keresnek, és onnantól írnak boldog boldogtalannak, aki beleesik a merítésbe.
2023. nov. 20. 19:05
3/19 anonim válasza:
Körülbelül annyit számít mint ha az önéletrajzodba azt írnád hogy 11. osztályban hanyas lett az informatika témazáró dolgozatod. Senkit nem érdekel, azok tüntetik fel, akik semmi értékelhetőt nem tudnak felmutatni, de mégsem üres önéletrajzzal akarnak pályázni. Viszont természetesen semmit nem érnek a munkaerőpiacon.
2023. nov. 20. 19:08
4/19 A kérdező kommentje:
Ha feltüntetem, lehet hátrány? Valamelyikben könnyű kérdések voltak, valamelyikben nehezebbek. Legalábbis szerintem a C# könnyebb volt mint a sima HTML, bár gondolom HTML alapból sokkal populárisabb, többen csinálják meg és kicsit nehezíteni kell. Nyilván nem volt nehéz, csak olyan tagek voltak benne amiket életemben nem láttam, de nem is hiszem hogy sokat használják, most éppen egy félkész webshopot csináltam meg, szerintem nem kellett hozzá semmi egyedi HTMl tag és minden benne van, aminek egy igényes webshopban benne kell lennie, ha mégsem, akkor úgyis utána lehet nézni internettel.
Ezért merült fel a kérdés, mert igazából ha valaki nem tud megcsinálni egy ilyen tesztet akkor is lehet piacképes. Illetve fordítva is.
2023. nov. 20. 19:25
5/19 anonim válasza:
Hátrány az miért lenne? A recruitert vagy nem érdekli, és akkor mindegy, ha meg érdekli, akkor ott van. Ez a teszt csak azt mutatja, hogy éppen azokra a kérdésekre tudtál e fejből válaszolni adott időn belül, ami egy munkakörnyezetben nem is elvárt, vagy legalábbis sok kérdésnél nem.
2023. nov. 20. 21:12
6/19 A kérdező kommentje:
Mert azt hiszi ezzel szeretnék kompenzálni, nem értem a recuitereket.
2023. nov. 20. 21:14
7/19 anonim válasza:
Nem hinném, hogy olyan mélyen elgondolkodnak ilyeneken, a többségük nem is érti, amire recruitol. Hozzánk IT csapatba továbbküldtek egy papnak a CV-jét. Megy egy irodalmárét, spanyol XVIII. századi irodalom volt a kutatási területe.
2023. nov. 20. 21:20
8/19 anonim válasza:
Hátrányod nem lesz belőle de előnyöd sem.
Olyan például mint ha egy senior Java pozira jelentkeznél 7 éves tapasztalattal, és feltüntetnéd, hogy egyetemistaként diákmunkáztál a mekiben 8 évvel ezelőtt. Nyilván fel lehet tüntetni, csak a kutyát nem érdekel.
2023. nov. 20. 22:53
9/19 A kérdező kommentje:
#7 melyik cég? Egyik pap barátomnak beajánlom hátha:DD
2023. nov. 20. 23:03
10/19 anonim válasza:
Nem írnám ki, nehogy ott a HR rel problémám legyen, de IT multi, nincs belőle olyan sok. Amúgy ha jó, fel is vesszük. Nekem is van pap barátom, aki IT ról váltott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!