Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mekkora az elvárt fizetés...

Mekkora az elvárt fizetés Full Stack terén?

Figyelt kérdés

Budapesten 1 év tapasztalattal ,frissdiplomával mennyit érdemes kérni egy alapszintű full stack tudásért(Angular és .Net alapon ).

Junior tudás,de vannak projektek. Angol tudás társalgási szinten de fejlesztés alatt

2023. nov. 14. 14:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
8-as Google-t, Nvidia-t vagy AWS-t kellett volna hazudnod, Microsoftnál nincsenek fejlesztő csapatok a magyar irodában.
2023. nov. 14. 17:08
 12/14 anonim válasza:
38%
Én vidéken dolgozok magyar KKV cégnél,React-ot használunk.Nettó 470.000 Ft-ot keresek,1 éve vagyok itt,most akarok váltani.
2023. nov. 14. 17:11
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

"Mekkora az elvárt fizetés Full Stack terén?"

Annyit várhatsz el amennyit akarsz, max nem adják meg.

2023. nov. 15. 11:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Kb br 750e - 1 millió egy reális lehet

Én még a nyáron helyezkedtem el, amikor rettenetesen nehéz volt 1 interjúig is eljutni, mert mindenki ment nyaralni és akkor sem volt valami jó a gazdasági helyzet, ettől függetlenül több ajánlatot kaptam br 900 körül

Persze volt olyan cég, ahol első HR körön elmondták, hogy a diákmunkás tapasztalatommal a bértáblájukban nincs elég tapasztalatom, hogy ilyen fizetést adjnaknak.

(TATA consultancy services)

Olyan is volt, hogy a HRes azt hitte rosszul hallott és kétszer visszakérdezett. Ott is elmondták, hogy ez lehetetlen.

(Nix)

Közben meg volt olyan hely, ahol meg bármi hezitálás és alkudozás nélkül rögtön megadták rengeteg extrával.

Én mindenhol br 900-at mondtam, nem adtam meg bérsávot, de azért írtam a br 750e - 1 millió sávot, mert több ismerősöm van, akik br 750-800 körül helyezkedtek el. Az 1 millió meg szerintem lazán lehetséges, hiszen nem vagyok zseni vagy nincs olyan kivételes tapasztalatom, ami miatt egy rettenetes gazdasági és munkapiaci helyzetben elértem volna a maximumot.

2023. nov. 18. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!