Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mekkora az elvárt fizetés...

Mekkora az elvárt fizetés Full Stack terén?

Figyelt kérdés

Budapesten 1 év tapasztalattal ,frissdiplomával mennyit érdemes kérni egy alapszintű full stack tudásért(Angular és .Net alapon ).

Junior tudás,de vannak projektek. Angol tudás társalgási szinten de fejlesztés alatt

2023. nov. 14. 14:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Melyik cégnél?
2023. nov. 14. 15:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Úgy általánosságban kérdezném inkább
2023. nov. 14. 15:11
 3/14 anonim ***** válasza:
35%
Általánosságban garantált bérminimum és br. 1 millió forint között jellemzően.
2023. nov. 14. 15:15
 4/14 A kérdező kommentje:
Pontosítok,nem állami szerveknél hanem multiknál mekkora összeget írnátok be.
2023. nov. 14. 15:16
 5/14 anonim ***** válasza:
42%
Tisztaban vagy vele, hogy tobbszoros kulonbsegek lehetnek multi es multi kozott kompenzacioban?
2023. nov. 14. 15:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Persze ,azért kérdeztem hogy ha van itt olyan aki kezdő vagy nemrég kezdett az tudna tanácsot adni mekkora összeget érdemes jelölni vagy mekkora sávot.A kioktatással előrébb nem leszünk,hiába jó magyar szokás.Ha nem tudsz segíteni azt is megértem,de ennek írásban nyomát adni felesleges;-)
2023. nov. 14. 16:35
 7/14 anonim ***** válasza:
11%

1. Azt írod hogy 1 éves tapasztalat frissdiplomával... nos attól hogy diákmunkázol vagy szakmai gyakorlatot csinálsz 1 évig az rohadtul nem egyenlő azzal mint ha főállásban szereznél valami nívósabb cégnél 1 éves tapasztalatot.

2. "Junior tudás,de vannak projektek"

Mégis milyen projektek? Csináltál egy CRUD webes demo alkalmazást mint több millióan előtted (+ pár óra alatt meg lehet csinálni) vagy valóban valami komolyabbat is tudtál villantani?

3. "Angol tudás társalgási szinten de fejlesztés alatt" ez pedig édeskevés, a fejlesztés alatt szöveggel pedig semmire nem megy a munkáltató. Angolul olyan szinten kell tudni, hogy érvényesíteni tudd az akaratodat például egy nemzetközi meetingen ne csak makogj és ülj némán mert nem tudod kifejezni magadat.

+ még egy kérdést sem tudsz normálisan feltenni / megfelelően specifikálni

Én ezen paraméterek alapján a helyedben örülnék ha egyáltalán valaki alkalmazna, bármekkora bérért. Olyan nagyon ne lődd túl a fizetési igényeidet mert megsúgom hogy ilyen készségekkel nem te leszel a munkáltatók álma.

2023. nov. 14. 16:39
 8/14 anonim válasza:
42%
Nettó 480-550 között nyugodtan kérj.Microsoftnál dolgozom,sima társalgási angolom van,dokumentációt megértem,hasonló tudásom van mint neked.Annyi hogy nekem pár CRUD projekt volt csak.Utolsónak üzenem,hogy senior meg mediorok beszélnek nemzetközi meetingen..Nem neki kell megvédenie a projektet..Én nettó 530-at keresek meg kafi úgy hogy kb. 0 tapasztalatom van..S 30+ vagyok.A munkaadók örülnek ha van szakember,akkora a munkaerő hiány.
2023. nov. 14. 16:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó,köszi!Akkor jól becsültem,behívtak 2 helyre ,a megadott bérigénnyel csak ha rákérdeznek,akkor tudom már hogyan tervezzek.
2023. nov. 14. 16:55
 10/14 anonim ***** válasza:
18%
Megint egy sajat magaval beszelgeto kerdezo :)
2023. nov. 14. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!