Székesfehérváron (vagy a környékén) keresek programozó tanfolyamot gyerekek számára. A nagyobbik fiam egyre inkább nyúz, több lehetőség is szóba került, de nem jutottunk előrébb. Milyen programnyelvek, iskolák, tanfolyamok jöhetnek szóba?
Nekünk nagyon bejött az Algorithmics gyerek programozóiskola (felsős lányunk Graphic Design-t, a gimis fiunk Unity-t tanult ott). Kiscsoportos órák, fiatal szakmabeli oktatók, az iskolavezető Anna is mindig toppon volt bármi kérdésünk volt, a tanterem is fullos!
Keress rá hogy "Algorithmics Szekesfehervar" és megtalálod egyből vagy link:
Mi csak javasolni tudjuk!
Mi a cél?
-> Jó kérdés, igazából olyan tanfolyamra gondoltam, ahol már belekóstolhat ebbe a világba. Nyilván nem azt várom el, hogy kész kóder legyen pár hónap alatt, de örülnék ha logikai feladatokkal is foglalkoznának. Egyszerűbb nyelveken egyszerűbb dolgokat valósítanának meg.
#2 Köszi a választ, rákerestem az oldalra, és beszéltem is velük azóta már telefonon.
Jövő héten megyünk is egy bemutatóórára :)
Mi is az Algorithmics-et javasoljuk. A tantermi órák nagyon szuperek, a kamasz lányom minden alkalommal olyan lelkesen jön haza, ahogy ritkán látom :)
Érdemes elmenni a bemutató órákra, ingyenesek, minőségiek, és jól megérted, hogy mit tanulhat majd meg a gyereked velük (ami nem csak programozás, hanem csapatmunka, prezentációs technika, problémamegoldás és emellé még programozás!)
#5 Ma voltunk Python bemutatóórán. Nekem nagyon tetszett, világos betekintés kaptunk a kurzust illetően. Az oktató nagyon jó fej volt :)
Járni is fogunk.
#6 Köszi a megerősítést! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!