Hogyan lehet delphi 7-ben ezeket a feladatokat megoldani? : 1) Írj programot eljárással vagy függvénnyel a téglalap kerületének és területének kiszámitására! 2) Írj programot eljárással vagy függvénnyel a Pitagorasz-tétel alaklmazására!
Ezt most komolyan kerdezed?
Ez annyira alap, hogy senki se fog neked erre valaszolni.
Nem egyértelmű a kérdésed, értesz a delphi-hez amúgy?
Próbáld meg magad megírni. Ha elakadtál, akkor szólj és segítünk.
Ha a házifeladatod szeretnéd ha megcsinálnánk, akkor mond azt, hogy lövésed sincs hozzá és szeretnéd megúszni az érdemi munkát. Akkor majd valaki leírja neked azt a kb. 5 sort.
Én összedobtam neked egy alap programot.
Teljesen működőképes meg minden viszont a te feladatod az lesz vele (csak, hogy te is csinálj valamit), hogy átteszed a számításokat egy tetszüleges függvénybe vagy eljárásba és a gombra kattintással csak azt hívod meg.
Azt hiszem ez már igen egyszerű kis művelet. Igazából csak 2 sor és utána copy-zod az én soraimat.
Innen le tudod tölteni a programot: *****
Ha valami nem érthető a kódban vagy a továbbiakban akkor szólj és segítek/segítünk!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!