Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek melyik a nehezebb...

Bulcsando kérdése:

Szerintetek melyik a nehezebb egy jó könyv megírása vagy a programozás ?

Figyelt kérdés
Annyit értettem meg hogy a tudományok általában furcsábbak mint a művészet tehát nagyobb energiát lehet benne kifejteni mint a művészetben hogy megszelídítsük azt .

2023. szept. 12. 07:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a programozó is mérnök sőt minden olyan ember mérnök aki a természettel akarja magát megértetni persze ennek lehetnek fokozatai de arra jöttem rá hogy a természet mindig bonyolultabb mint az ember ezért elbűvölő is furcsa akár a drog sokkal nagyobb erőfeszítés kell ahhoz hogy megszelídítsük mint amikor egy emberrel vagy emberekkel akarjuk megértetni magunkat a művészettel csak egy a baj hogy nem olyan furcsa mint a tudomány de annál gyümölcsözőbb amíg a tudomány hosszú hosszú idő alatt hozz eredményeket addig a művész maga is fejlődik a művészete által : "Akinek az élete a művészet annak művészet az élete "
2023. szept. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!