Elvégeztem a cs50 és cs50 python kurzust. Hogyan tovább?
Ess neki a JavaScriptnek, és tanulj frontendet (is). Nem nagyon van olyan Pythonos munka, amely nem nagyon komoly képzettséget igénylő data science lenne. Ha pedig csak Python backend fejlesztő vagy, akkor általában elvárt a frontend ismeret is (minimum HTML, CSS, Tailwind, Bootstrap, React, de akkor már node.js stb. is). Plusz docker, kubernetes, deployment stb.
Sajnos a Python ilyen nyelv, ahogy mondják: “a legjobb második nyelv” (kivéve az adattudományt, ahol a legjobb első nyelv, csak éppen hatalmas statisztika tudás kell mellé). Önmagában nem piacképes, csak sok minden mással együtt.
1# A html css bootstrap sql nem idegen, a kurzus is belement ezekbe valamelyikbe mélyebben valamelyiket épp csak érintve. A Pythonhoz nem ragaszkodom feltétlen, de tetszett ezért kicsit belementem jobban a pythonos kurzussal.
2# ez világos, pont ezért írtam ki a kérdést
Mélyítsd el a tudásodat az alábbi témákban: [link]
Utána pedig csinálj referenciamunkákat, angolt tanuld meg felsőfokú szinten, végezz el egy egyetemet az egyetemi képzés során pedig szerezz 1 éves tapasztalatot diákmunkával vagy gyakornokoskodással.
Ezek után reális eséllyel pályázhatsz meg junior pozíciót egyébként nagyjából az esélytelenek nyugalmával indulsz 2023-ban a hiring freeze és gazdasági visszaesés idején amikor egy-egy junior pozira érkezik 200-300 önéletrajz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!