Lehet ilyen programot irni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy lehet olyan programot irni például ha discordon vagy telegrammon kapom az üzenetet hogy miböl mennyit vegyek illetve mennyiért adjam el a program saját magától megcsinálja? (játék)2023. aug. 31. 22:14
2/7 A kérdező kommentje:
Ha jól értem akkor meglehet írni. Köszi, majd körülnézek fiveren.
2023. aug. 31. 23:09
3/7 anonim válasza:
Biztos lehet, bár ahhoz előszö érteni kéne mit szeretnél.
4/7 anonim válasza:
Persze, Telegram botot már én is csináltam. Gyakorlatilag bármit meg lehet csináltatni vele, amit élő ember is meg tud.
6/7 anonim válasza:
Telegram botot csinaltam mar.
Sajnos nem sok hasznos funkcio van es nincs rendes leiras roluk
7/7 anonim válasza:
Ha egy videójátékban akarsz automatikusan adni-venni dolgokat, akkor azért annak is nézz utána, hogy ezt engedi-e az adott játék fejlesztője. Mert ha nem akkor könnyen bannolhatnak érte. Egyébként technikailag megvalósítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!