Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van értelme ráfeküdni nagyon...

Van értelme ráfeküdni nagyon a python-ra?

Figyelt kérdés
Most kezdem a PTI szakot, és szeretnék egy fő nyelvet amihez majd igazán érteni fogok, és pythonból is érettségiztem, eddig eléggé komfortos számomra a nyelvi strukturája, érdemes lehet ezen a vonalon tovább haladni, és 3-4 év múlva is használható dolog lesz ez?
2023. aug. 28. 19:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igazából akkor érdemes valamire ráfeküdni, hogyha tudod hogy mit szeretnél a jövőben csinálni. Machine learning? Web development? és még ezer más terület van ami téged érdekelhet. Ha pedig valami érdekel akkor sokkal könnyebb azt a dolgot megtanulnod. Az adott területekre pedig megvannak a nyelvek amiket általában szoktak használni.

Ha nem tudod még mit szeretnél akkor én lehet egy C vel kezdenék, mert könnyebb megtanulni vele az alapokat(szerintem)

,,python backend pozik jönnének csak szóba neked, amiből rettenetesen kevés van az országban."

Én azt vettem észre hogy egyre több munka van, mivel a fejlesztés sokkal gyorsabb és sokszor jóval átláthatóbb.

Plusz ha megvan a tapasztalatod Pythonban akkor ugyan úgy pár hónap alatt át tudsz térni egy másik nyelvre. Persze mondjuk C++ esetében a memóriakezelés újdonság lesz, illetve egy statikusan típusos nyelvhez hozzá kell szokni.

2023. szept. 2. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!