Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit érdemes tanulni annak aki...

Mit érdemes tanulni annak aki frontend fejlesztőnek készül?

Figyelt kérdés
Dolgoztam pár hónapot fullstack fejlesztőként, de túl nagy falatnak bizonyult. Ezért arra gondoltam leegyszerűsítenem a tudásomat frontend fejlesztőre. Ez amúgy is jobban érdekel. A kérdésem az lenne mire érdemes specializálodni, mert a teljes frontend fejlesztés az hatalmas szelet sok technológia van. Ahogy néztem az angular és a react megy. Ha angulár akkor nyilván typescript is kell. Mire érdemes ráállni. A html és css azért már megy. Javascript nehezebb azért komolyabb szinten. Diplomám nincs és jobb fizetés nélkül nem is lesz. Bootcamp re nincs több milliom szintén, meg amugy se tanitanak semmit amit a netröl ne tudnék megtanulni. Csak olyan gondom van annyi mindent lehet tanulni azt se tudom mivel kezdjem és mire álljak rá. Főleg olyan véleménye érdekel aki dolgozik is benne.

2023. aug. 11. 17:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fullstack érettségi nélkül. Mesélj még...
2023. aug. 15. 16:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Volt referenciám a fullstack hez vállalták hogy betanulhatom a rendszerüket pár hónap alatt, de nem kerestem minimálbérnél többet. Vannak ilyen helyek akármilyen hihetetlen. Nehéz volt mert rengeteg programozó módszere benne volt a rendszerben full nativ volt minden semmi framework, azt is elöirták csak notepad++ ban dolgozhatok.
2023. aug. 15. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:

"azt is elöirták csak notepad++ ban dolgozhatok."

Igen, persze 🙂 Én meg Ferenc pápa vagyok a Vatikánból

2023. aug. 15. 16:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszed el, privátban megmutatom a helyet kérdezd meg.
2023. aug. 15. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!