Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Fájl-ékezet probléma: Az...

Fájl-ékezet probléma: Az alábbi problémát mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Az alábbi fájl esetén mi okozza az ékezet-problémát?és "nem

Időnként futok bele hasonlóba és szeretnék programot írni, amely megoldja a problémát (mit mire kell cserélni), vagy ha ismert jelenségről van szó, akkor valami kész programot keresnék ami kiküszöböli.

Nem mindig jön elő és nehezen reprodukálható a hibajelenség.

UTF8-ra való kódolás Notepad++ segítségével nem oldja meg, fórumokon Linux alatti iconv-megoldásokat olvastam, a file parancs ezt írja ki: "NON-ISO extended-ASCII text"

Itt a fájl, letölthető:

[link]

2023. júl. 13. 16:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

" Van már annyi tapasztalat a hátam mögött, hogy ki merem jelenteni, hogy legalábbis jelen esetben nem az én tudásom az, amit kritizálni kéne."

Ó dehogy is van ott annyi tapasztalat!

Aki egy plain text fájltól összesz@rja magát, annak még bőven van mit tanulnia. Ráadásul, nem ez az egyetlen dolog, amiben tévedsz.

2023. júl. 15. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!