Xiaomi id3 ékezet és speciális karakter probléma?
Egy olyan problémám lenne, hogy próbáltam már több zenelejátszót de mindegyiknél hasonló gondokba ütközök.
Elég nagy "zenei adatbázis" van a telefonomon, amelyet id3-al vezetek. Némelyik előadónál / számcímnél néha még egyes hiba üzeneteknél is a lejátszón kívül nem stimmelnek a betűk vagy kínai jeleket ír ki, vagy speciális karaktereket dob be helyette. Próbáltam iso-8859, utf8, utf16 alapú kódolást de egyikkel sem jött össze. Általában a hosszú ékezetes betűkkel van a probléma pl. Ő, Ó betűvel.
Próbáltam már Font-okat is letölteni az se oldotta meg.
Az ID3 tageket egyszerre töltöttem ki azonos névvel mégis csak mondjuk egy albumról 2 szám jelenik meg jól a maradék 7-8 számnak pedig külön-külön szedi még akkor is ha azonos albumról van.
Jelenpillanatban, eredetiben megvásárolt player pro lejátszót használok, nem tudom számít-e. (Az alap gyári lejátszó az viszont teljesen rossz mivel őtt a normál karakterek nagy része is kínai).
Pár kép a problémáról, egyszerűbb szerintem mint leírni:
A programba a helyes kitöltésről:
[link] ... es.hu_.jpg
A lejátszó programokban lévő hiba:
[link] ... es.hu_.jpg
Szerintem a karakterkészlettel vagy kódolással van hiba.
Nekem LG G3 van és ugyan ezt csinálja.
Bár az SMS-eknél nálam csak az LG backup-ról visszaállított SMS lett ilyen.
A többi meg normálisan megjeleik.
Szerintem próbálj valami ID tag editort. és használj karakterkészletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!